Tilpassede æsker og poser, alt-i-én-sted og support fra emballageeksperter.

Noufs Abayas

Nouf's Abayas er et modetøjsmærke designet af Nouf Fayez, født i Saudi-Arabien. Da Nouf var ung, ser hun kvinderne omkring sig, det enkle og traditionelle tøj; hun ville have sit eget mærke til at lave moderigtigt tøj til kvinder. Da hun kommer på college, tager hun hovedfag i tøjdesign, og efter hun er færdiguddannet, starter hun sin egen forretning med tøj. At kombinere traditionelt tøj med modeelementet for at skabe et nyt design af tøj. Faktum viser, at det er den rigtige beslutning, virksomheden vokser hurtigt op, bliver bedre og bedre.

Brugerdefinerede brede gæstepapirposer

Packfancy laver bred kile papirposer til Nouf's Abayas er taskens design en beige farve med et guldtrykt logo på begge sider, og det specielle brede gæstedesign er til mere tøj sammensætning; det udskriver et farvemønster til den komplette gæst, ser smukkere ud, også den store størrelse taske, vi bruger det tykke papirkort, end når du bruger det, vil ikke nemt gå i stykker.

"Packfancy laver de bedste papirposer til mig; den gode farve, tryk, størrelse og kvalitet, så så smuk, er den, jeg ønsker til mit brand; det var første gang, jeg samarbejdede med Panfancy, så først havde vi brug for at tale om detaljerne og min mening om den papirpose, jeg vil have, især farven, som jeg vil have er en lidt beige farve, det er svært at gøre, sjældent person lave det, men de gjorde det for mig, jeg er så begejstret for det. Den professionelle kundeservice, produktkendskab og eftersalgsservice er det bedste, jeg har mødt; Jeg lover, at jeg vil være gammel kunde i den nærmeste fremtid. Kan varmt anbefale det bedste hold! Tak skal du have."

Nouf's Abayas' Reveiw

"Packfancy laver de bedste papirposer til mig; den gode farve, tryk, størrelse og kvalitet, så så smuk, er den, jeg ønsker til mit brand; det var første gang, jeg samarbejdede med Panfancy, så først havde vi brug for at tale om detaljerne og min mening om den papirpose, jeg vil have, især farven, som jeg vil have er en lidt beige farve, det er svært at gøre, sjældent person lave det, men de gjorde det for mig, jeg er så begejstret for det. Den professionelle kundeservice, produktkendskab og eftersalgsservice er det bedste, jeg har mødt; Jeg lover, at jeg vil være gammel kunde i den nærmeste fremtid. Kan varmt anbefale det bedste hold! Tak skal du have.


Om tasken

Box stilIndkøbspose af papir
Materiale 250 g pappapir
Mål11x6x4cm, LxBxH cm
Logo-procesCMYK-udskrivning

Det er tid til at opdatere gearet til dit produkt!

Tøv ikke, det er i dag! Få din personlige emballage!
Lad os begynde