Tilpassede æsker og poser, alt-i-én-sted og support fra emballageeksperter.

Eftertragtede smykker

“Det er ikke kun et privilegium at bære smykker. Det er også et privilegium at lave. Historierne bag hvert unikt indtryk får os til at elske det, vi laver, da hvert smykke perfekt afspejler bærerens stil, og jeg elsker bare det faktum, at bæreren spiller en rolle i at skabe deres tidløse stykke.”

Brugerdefinerede Kraft-dækkede opsætningspostkasser

Den Wellington-baserede håndværksjuveler Gemma Miller lancerede Eftertragtede smykker i 2021, og mærket er klar til at genopfinde den måde, du kan forbinde med dine smykker. Gemma følte sig inspireret til at finde en måde at inkludere bæreren mere i fremstillingen af ​​deres egne smykker, da hun anerkendte den merværdi, det gav bæreren.

Packfancy bruger kraftbeklædte opsætningspostkasser til mine smykker og andet formprodukt. Min filosofi er, at enhver kundes produkt har deres hårde arbejde bag sig, så jeg inddrager alles kreative koncept og forfølger naturlige og kreative valg i emballagen. Æsken med dette materiale ser meget retro ud, og det føles som om du kan tilføje dine ideer. Jeg holder meget af denne emballage, både udseendet og konceptet, som er i overensstemmelse med vores brand. Jeg vil holde fast i dette unikke look og håber at tiltrække flere kunder til at designe deres smykker.

Deres ånd rørte mig også; angående første gang jeg bruger denne form for miljøvenlig emballage, som jeg selv kan designe, ved jeg ikke om mine smykker passer perfekt i æsken. Men da jeg spurgte Packfancy, de var meget hjælpsomme og gik endda for at købe noget, der ligner mit produkt i størrelse, bare for at sikre, at kassestørrelsen passede perfekt til mit produkt. Jeg er meget taknemmelig og har besluttet at samarbejde i lang tid. Jeg kan varmt anbefale dette firma, hvis du ønsker eksklusiv emballage til dit brand. Jeg er forbløffet over deres serviceånd, og prisen er meget det værd.


Om kassen

Box stilBrugerdefineret stiv boks
Materiale 1200gsm kraftpap
Mål11x6x4cm, LxBxH cm
Logo-procesCMYK-udskrivning

Det er tid til at opdatere gearet til dit produkt!

Tøv ikke, det er i dag! Få din personlige emballage!
Lad os begynde