Tilpassede æsker og poser, alt-i-én-sted og support fra emballageeksperter.

FORTØJ

“Hos TOOPOSHH skaber vi stykker lige så unikke, smukke og specielle som din historie. Vi mener, at luksusartikler bør være en tilgængelig og sjov del af enhvers daglige rutine. Vores mission er at få kvinder til at omfavne en daglig dosis luksus, uanset hvor de går. Vi behandler enhver interaktion og beslutning med integritet og gennemsigtighed, fordi vores ultimative mål er at støtte dit livs historie og forbedre dets lykkelige øjeblikke. Fra vores materialer af høj kvalitet står vi ved vores arbejde, ærer vores ord og bekymrer os om din tilfredshed."

Custom Slide Open stive kasser

Packfancy gør brugerdefinerede skyder åbne kasser for TOOPOSHH; designet er en hvid farve med et sort folielogo tilføjer det prægede logo i størrelse 7*9*3cm. Kassens materiale er papirkarton, som er miljøvenligt og kan genbruges. Med skyderens design kan kunderne nemt åbne og nyde åbningsprocessen. De behøver ikke bekymre sig om, at emballagen ikke er miljøvenlig, hvilket forårsager en skadelig miljøeffekt.

”Det er første gang, jeg har bestilt en smykkegaveæske til mit smykkemærke, da vi ikke har mere erfaring omkring dette; jeg fandt PackFancy og se de har mange slags smykkeskrin, og jeg elsker dem meget. Jeg kontaktede en af ​​dem og fortalte mig om boksen, som jeg ville have; til sidst foreslog de mig den åbne skyderboks, og i hvid farveboks med sort logo ville jeg først have logoet placeret på hjørnet af æsken, men de foreslår logoet i midten af ​​æsken, sandheden viser de har ret, kasserne er meget flotte, og min kunde elsker dem også. Jeg er så glad for at arbejde med det bedste team! Kan varmt anbefale, at du samarbejder med dem."


Om kassen

Kategori:Brugerdefineret smykkeskrin
Type: Smykkeskrin med stiv skuffe
Materiale: 1200gsm duplex spånplade
Logoproces:Varmstempling sort Folie

Det er tid til at opdatere gearet til dit produkt!

Tøv ikke, det er i dag! Få din personlige emballage!
Lad os begynde