Tilpassede æsker og poser, alt-i-én-sted og support fra emballageeksperter.

NIKA

NIKA er et smykkemærke i Chile, vi sælger alle slags øreringe, halskæder, armbånd og ringe. Jeg er stolt af at løfte sløret for smykkerne og kombinere min kærlighed til klassiske smykker og elegant moderne håndværk. Når jeg går i naturen og ser blomster, fugle og sommerfugle, som har inspireret mig til at designe disse specielle smykker. Og min smykkeidé er, at vi giver dig et smykke, der skal inspirere dig til at skille dig ud.

Producenter af specialfremstillede båndsmykker

Packfancy producerer en naturlig, speciel, unik designpakke for mit mærke. Jeg bestilte æsker i forskellige farver, fordi jeg gerne vil se en anden mulighed. Og de gør det godt, jeg vælger rød, marineblå og grøn som min pakkefarve. Og alt kommer godt. Min kunde kan også lide denne pakke, som jeg synes er vigtigst. Mit logo har en tynd linje og mønster, men Packfancy gør det perfekt. Jeg kan se sølvlogoet matchet med mine sølvringe eller øreringe.

"God kvalitet, god service, godt design" er Packfancy er den bedste del af, hvad fabrikken gør. De har deres egen fabrik, så de er kildeproducenterne. Jeg er glad for, at de fortæller mig alle detaljerne, når de producerer. De anbefaler materialet og logostørrelsen og viser mig farven. Før de producerer, viser de mig eksemplet og laver lodtrækningen gratis for mig. Men mit logo er sløret, deres designer gør logoet smukt og klart. Jeg er meget tilfreds med servicen. Jeg håber virkelig, at vi kan få et langsigtet samarbejde. De får pakken til at passe til mine brandideer og hjælper mig meget, når jeg lige starter min virksomhed. Så du behøver ikke bekymre dig, for uanset om du er et stort smykkemærke eller en håndlavet lille virksomhed, så har de den bedste service. Før jeg bestilte, er de så tålmodige og høflige, og de giver mig alle de svar, som jeg forvirrede. Jeg sætter virkelig pris på det, fordi de også hjælper mig med toldproblemet, jeg betalte mindre ved import. Tak igen!


Om kassen

Box stilBånd smykkeskrin
Materiale 1200gsm pap
Mål7x9x3cm, LxBxH cm
Logo-procesVarmstemplet guldfolie

Det er tid til at opdatere gearet til dit produkt!

Tøv ikke, det er i dag! Få din personlige emballage!
Lad os begynde