Tilpassede æsker og poser, alt-i-én-sted og support fra emballageeksperter.

21. århundrede

Opdag 21. århundrede, Japan tøjmærke, der bringer os forskellige passioner, og hvordan de indgår i forretningsforbindelser med Packfancy og laver luksuriøse papirposer.

Século 21 er et tøjmærke, der sælger kjoler, sko og endda tilbehør. Vi går ind for uafhængige kvinder og skaber derfor også mange afslappede tøjstile. Vi håber, at alle viser deres karisma, når de bærer vores tøj.

Skræddersyede luksus papirgaveposer

Packfancy producerer luksus og elegante papirsposer for mit mærke. Jeg vil bruge den beige farve taske og guld logo. Fordi guldfarve er vores mærkefarve, så vi forsøger at bede om guldlogoet i vores taske. Vi lavede papirposen i en anden butik, Men guldfarven er ikke, hvad jeg ville have; Jeg er ked af de færdige tasker. Men heldigvis fandt jeg Packfancy. De sender mig flere forskellige guldfarver. Og vis mig, hvordan den ser ud i den beige farve, jeg vil have. Jeg køber poserne hos dem og håber på vores næste samarbejde.

Packfancy laver en papirpose af høj kvalitet; du kan vælge mat eller blankt materiale efter behov. De printer tasken efter Pantone c farvekoden, og de printer den beige farve fra en anden taske jeg godt kan lide. Hvis du har en prøvefarve, du skal bruge, anbefaler jeg, at du kan sende den til dem. De kopierer farven på samme måde som din prøve.

Século 21's Reveiw

"Miljøvenlig papirpakkeboks og unikt design er ikke så nemt, Packfancy tilbyde alle tingene som vores fantasi. Når jeg har travlt med andre ting og glemmer pakkekøbsplanen, sender de mig alle detaljerne og spørger om forløbet. Til sidst valgte vi den perfekte farve. De producerer det hurtigt og viser mig billederne, når poserne er færdige. Jeg kan virkelig godt lide det! Før produktionen vil de vise dig mock-up'et for at bekræfte.


Om kassen

Box stilIndkøbsposer af papir
Materiale 1200gsm pap
Mål11x6x4cm, LxBxH cm
Logo-procesVarmstemplet guldfolie

Det er tid til at opdatere gearet til dit produkt!

Tøv ikke, det er i dag! Få din personlige emballage!
Lad os begynde