Tilpassede æsker og poser, alt-i-én-sted og support fra emballageeksperter.

Avant Studio

Avant Studio er et smykkemærke i Australien; Avant Studios vision er at gøre smykker til et personligt statement. Og del oplevelsen med at arbejde med Packfancy på luksussmykkeskrinet med magnetlukning.

Custom magnetisk lukning smykkeæsker

Vores smykker sætter intentionen for bæreren. Vi designer stykker, der indkapsler din essens.

Stykker, der minder dig om en dyrebar tid. Smykker du kan give til en speciel. Tilpasning er på forkant med Avant Studio; mange af vores stykker kan blive skræddersyede stykker.

Packfancy har produceret magnetisk lukning stive smykkeæsker for Avant Studio i flere år. Fremstil forskellige størrelser og prøv at få et nyt farvedesign. Første gang samarbejde er 500 stk for at prøve, og det er virkelig populært, så vi bestiller mere og mere pakke. Mange kunder er interesserede i denne papirkasse, som ser så luksuriøs ud. Farvetonen er god med vores mærkefarve. Det vigtigste er, at det er miljøvenligt og genanvendeligt. Og vi kan tilføje alle slags farver til det, hvis jeg vil. 

Hvert mærke har brug for lang tid for at finde den bedst egnede pakkeleverandør, men det er ikke en nem ting. Jeg er glad for at samarbejde med denne virksomhed; han hjælper mig altid med ordreforløbet. Packfancy har sin fabrik, og de sender mig altid opdaterede processer og fortæller mig, hvordan det går. Jeg var aldrig bekymret for, at de lavede det forkerte produkt. Selvom der er nogle beskadigede æsker ved forsendelse, giver de mig altid den ekstra æske til at gøre op. Så min ordremængde er nok. De deler altid nogle nye produkter med mig, og jeg bliver også inspireret af dem. Kvalitet, service, hastighed, alt er perfekt! Jeg vil anbefale flere venner at købe fra dette firma. De giver mit brand inspiration og mission.


Om kassen

Box stilBrugerdefineret magnetboks
Materiale 1200gsm pap
Mål14x9x4cm, LxBxH cm
Logo-procesHot stamping folie logo

Det er tid til at opdatere gearet til dit produkt!

Tøv ikke, det er i dag! Få din personlige emballage!
Lad os begynde