Tilpassede æsker og poser, alt-i-én-sted og support fra emballageeksperter.

Mod nord

Vores hudplejeserie består af rene råvarer med øko-certificeringer, præ-probiotika, vitaminer, mineraler og naturligt fermenterede konserves. Udviklet og produceret med de bedste forhold i det nordlige Sverige. Alt for at styrke, hele og genopbygge den følsomme hud i ansigtet.

Specialtrykt gaveæske med låg

Packfancy laver en trykt gaveæske med låg; designet er et hvidt spidslåg med en blå bundbund og en top med en sløjfe, der viser dens luksus. Normalt en gaveæske. Kassens materiale er papirkarton, som er miljøvenligt og kan genbruges. Med liftlågets design kan kunderne nemt åbne det og nyde processen med at åbne det. De behøver ikke bekymre sig om, at emballagen ikke er miljøvenlig eller har en dårlig miljøeffekt.

”Jeg har samarbejdet med Packfancy mange gange, og hver gang laver de æske af høj kvalitet til os; mit mærke er hudpleje, så jeg havde brug for ligner luksusemballage, men lavere omkostninger; Packafancy-teamet foreslog boksen til liftlåget til mig; som er enkel, men med en sløjfe på toppen, ser meget flot ud, som en gaveæske, da min kunde modtog produkterne, ser de den smukke emballage alle føler sig overrasket. De bestiller altid igen, når det er nødvendigt. Jeg er så glad for at møde packfancy-teamet; de hjælper mig med min emballage; Jeg kan varmt anbefale dig at arbejde sammen med dem!"

Det er tid til at opdatere gearet til dit produkt!

Tøv ikke, det er i dag! Få din personlige emballage!
Lad os begynde